Hoogstraten is dé ideale bestemming voor bourgondische genieters. Onze streekproducten staan wereldwijd bekend voor passie, kwaliteit en vakmanschap. Zin om je op culinair vlak in de watten te laten leggen? Dan ben je in Hoogstraten aan het juiste adres. Proef en geniet!

Culinaire Fietsroute

Vanaf donderdag 27 2023 april staat de Culinaire Fietsroute opnieuw op het programma van VisitHoogtraten.

De gekende succesformule blijft ongewijzigd, maar uiteraard biedt de route nieuwe horecazaken, een nieuw traject en nieuwe plaatsen om te ontdekken.
Met de Culinaire Fietsroute geniet je niet alleen van de mooiste plekjes die de Hoogstraatse omgeving te bieden heeft, maar je schuift onderweg ook aan voor een smakelijk menu.

De Smaak van Hoogstraten Mats Palinckx

Proef ‘De Smaak van Hoogstraten’

Wegens succes verlengd!
Dat Hoogstraten een geliefde plaats is voor foodies, wist je vast al langer. Maar nu ontdek je dat ook al wandelend. De proefwandeling 'De Smaak van Hoogstraten' brengt je langs 5 heerlijke hotspots die je laten kennismaken met het lekkers dat Hoogstraten te bieden heeft.

Het concept is eenvoudig. Tijdens je wandeling (7,5 km) geniet je op vijf verschillende tussenstops van een lekker Hoogstraats proevertje. Heerlijk wandelen in het groen en onderweg word je getrakteerd met een Hoogstraatse lekkernij: een ideale mix!
Je koopt de brochure met bijbehorende bonnen aan de onthaalbalie van VisitHoogstraten of bestellen via de webshop.

Culinair meesterschap

Hoogstraten staat bekend om haar culinair meesterschap. Met hoogstaande Hoogstraatse producten schotelen topchefs je de verrukkelijkste gerechten voor. Verfijnde gastronomie, culinaire smaakmakers en topkwaliteit drijven onze 'meesters' tot vakmanschap van de bovenste plank. Geserveerd met een brede glimlach en overgoten met de gekende Hoogstraatse gastvrijheid wordt elke maaltijd in Hoogstraten een ware belevenis. Kom er van proeven.

Ontdek hier het aanbod.

Foto: Zes van de Kempen - Compagnie Fotografie

Streekproducten

Hoogstraten verwent je graag. Gepassioneerde vakmensen gaan tot het uiterste om dé perfecte smaak te creëren. Ambachtelijke pralines, heerlijke streekbieren of het enige echte aardbeientaartje? Geef je over aan ‘de goesting’ en proef de smaak van Hoogstraten.  Aan de basis liggen eerlijke producten, puur meesterschap en dat leidt tot een ware smaaksensatie als gevolg.