Hoogstraten is dé ideale bestemming voor bourgondische genieters. Onze streekproducten staan wereldwijd bekend voor passie, kwaliteit en vakmanschap. Zin om je op culinair vlak in de watten te laten leggen? Dan ben je in Hoogstraten aan het juiste adres. Proef en geniet!

Culinaire Fietsroutes

Heerlijk toch, een fietstocht in de stralende zomerzon met op tijd een welverdiende tussenstop? Het concept is eenvoudig: tijdens je fietsroute van 55 km passeer je bij verschillende horecazaken. Ze verwennen je met een heerlijk ontbijt of een voorgerecht, een hoofdgerecht en een lekker dessert. Je gaat alvast niet met honger naar huis! Vanaf 28 april tot 25 september fiets je de twee routes, vertrekkend in Hoogstraten of Baarle-Hertog/Nassau.

Culinair meesterschap

Hoogstraten staat bekend om haar culinair meesterschap. Met hoogstaande Hoogstraatse producten schotelen topchefs je de verrukkelijkste gerechten voor. Verfijnde gastronomie, culinaire smaakmakers en topkwaliteit drijven onze 'meesters' tot vakmanschap van de bovenste plank. Geserveerd met een brede glimlach en overgoten met de gekende Hoogstraatse gastvrijheid wordt elke maaltijd in Hoogstraten een ware belevenis. Kom er van proeven.

Ontdek hier het aanbod.

Clochard gin

Streekproducten

Hoogstraten verwent je graag. Gepassioneerde vakmensen gaan tot het uiterste om dé perfecte smaak te creëren. Ambachtelijke pralines, heerlijke streekbieren of het enige echte aardbeientaartje? Geef je over aan ‘de goesting’ en proef de smaak van Hoogstraten.  Aan de basis liggen eerlijke producten, puur meesterschap en dat leidt tot een ware smaaksensatie als gevolg.