Hoogstraten is dé ideale bestemming voor bourgondische genieters. Onze streekproducten staan wereldwijd bekend voor passie, kwaliteit en vakmanschap. Zin om je op culinair vlak in de watten te laten leggen? Dan ben je in Hoogstraten aan het juiste adres. Proef en geniet!

Scheldebrouwerij

Bourgondische bierwandeling

Heerlijk toch, zo’n fikse wandeling in de najaarszon? Terwijl de natuur zich hult in warme herfstkleuren genieten jij en je gezelschap van een ontspannende namiddag, een stevig glas streekbier en een dampend bord ‘Kempens krachtvoer’. Het concept is eenvoudig: tijdens je wandeling van 10km passeer je bij verschillende horecazaken. De horecazaken verwennen je met een verrassend streekbier en/of een bijpassend hapje. De laatste horecazaak serveert je tenslotte een welverdiend bord ‘comfort food’. Vanaf 1 oktober kan je een bierwandeling doen in Hoogstraten, Merksplas en Baarle-Hertog-Nassau. De streekbieren zijn zorgvuldig geselecteerd door de Hoogstraatse biersommelier. Je krijgt dus eveneens heel wat weetjes mee over bier, bier brouwen of bier combineren met streekproducten.

Culinair meesterschap

Hoogstraten staat bekend om haar culinair meesterschap. Met hoogstaande Hoogstraatse producten schotelen topchefs je de verrukkelijkste gerechten voor. Verfijnde gastronomie, culinaire smaakmakers en topkwaliteit drijven onze 'meesters' tot vakmanschap van de bovenste plank. Geserveerd met een brede glimlach en overgoten met de gekende Hoogstraatse gastvrijheid wordt elke maaltijd in Hoogstraten een ware belevenis. Kom er van proeven.

Ontdek hier het aanbod.

Clochard gin

Streekproducten

Hoogstraten verwent je graag. Gepassioneerde vakmensen gaan tot het uiterste om dé perfecte smaak te creëren. Ambachtelijke pralines, heerlijke streekbieren of het enige echte aardbeientaartje? Geef je over aan ‘de goesting’ en proef de smaak van Hoogstraten.  Aan de basis liggen eerlijke producten, puur meesterschap en dat leidt tot een ware smaaksensatie als gevolg.

Op zoek naar nog meer inspiratie?