Vanaf 2 mei staat culinair fietsen opnieuw op het programma van VisitHoogstraten.

De gekende succesformule blijft ongewijzigd, maar uiteraard biedt de culinaire fietsroute nieuwe horecazaken, een nieuwe route en nieuwe plaatsen om te ontdekken. Onderweg geniet je niet alleen van de mooiste plekjes die de Hoogstraatse omgeving te bieden heeft, maar je schuift onderweg ook aan voor een smakelijk menu.

Twee routes, dubbel fietsplezier!

Route Hoogstraten | Merksplas | Ulicoten | Hoogstraten

In Hoogstraten start je de route feestelijk met een aperitief bij Bistrobar De Jachthoorn. Onderweg fiets je door prachtige landschappen, heerlijke vergezichten en groene bossen. Vervolgens word je het voorgerecht geserveerd in Colonie 7 en het hoofdgerecht in De Kneut in Ulicoten. Het dessert - opnieuw in Hoogstraten - maakt het helemaal af.

Ik denk dat wij elke editie van de Culinaire Route al meegedaan hebben, da’s al minstens 10 jaar lang. We kijken er elk jaar opnieuw naar uit. Samen met een bevriend koppel is het een traditie geworden in de zomer. Het is altijd gezellig, want we fietsen graag en houden van lekker eten.

Rita V. uit Wuustwezel

Omgekeerd, evenredig!

Route Baarle-Hertog | Merksplas | Hoogstraten | Baarle-Nassau

Een zoete starter of fris aperitief bij Downies & Brownies in Baarle-Hertog trapt deze route in gang.
Je rijdt voor het voorgerecht naar Colonie 7 in Merksplas en in Hoogstraten ontvangt Het Knechtjeshuis je voor het hoofdgerecht. Daarna zet je opnieuw koers naar Baarle-Nassau om daar - met een lekker dessert in Den Engel - af te sluiten.

Voor meer informatie over deze route neem je contact op met Toerisme Baarle-Hertog-Nassau op het nummer +31 (0)13 507 99 21.

Aperitief

De Culinaire Fietsroute loopt vanaf donderdag 2 mei t/m zondag 29 september, telkens op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.
Vooraf – uiterlijk 3 dagen – reserveren bij VisitHoogstraten is noodzakelijk.

Betalen kan u via onze webshop of aan onze balie bij VisitHoogstraten.

Geef je de culinaire route liever cadeau? 

Dat kan: Je kan de culinaire route aankopen met een cadeaubon van Hoogstraten. De ontvanger maakt later zelf een reservatie op een dag naar keuze.