Vanaf 27 april staat culinair fietsen opnieuw op het programma van VisitHoogstraten.

De gekende succesformule blijft ongewijzigd, maar uiteraard biedt de culinaire fietsroute nieuwe horecazaken, nieuwe routes en nieuwe plaatsen om te ontdekken. Onderweg geniet je niet alleen van de mooiste plekjes die de Hoogstraatse omgeving te bieden heeft, maar je schuift onderweg ook aan voor een smakelijk menu.

Twee routes, dubbel fietsplezier!

Route Hoogstraten | Merksplas | Rijkevorsel
In Hoogstraten start je de route met een stevig ontbijt. Onderweg fiets je door prachtige landschappen, heerlijke vergezichten en groene bossen. Vervolgens word je het hoofdgerecht geserveerd in Merksplas en in Rijkevorsel maakt een heerlijk dessert het helemaal af.

De grens over!

Route Baarle-Nassau | Poppel | Alphen | Hilvarenbeek
Een zoete starter trapt deze route in gang. Je vertrekt in Baarle-Nassau. Een driegangenmenu bestaande uit voor-, hoofd- en nagerecht krijg je geserveerd in de groene driehoek Poppel, Esbeek en Baarle-Hertog.

UPDATE: Omwille van onvoorziene omstandigheden heeft De Hapjeskamer de deuren moeten sluiten. Het dessert zal bijgevolg geserveerd worden in Den Engel.

Voor meer informatie en reservatie van deze route neem je contact op met Toerisme Baarle-Hertog-Nassau via het nummer +31 (0)13 507 99 21.

Aperitief

De Culinaire fietsroute loopt vanaf donderdag 27 april t/m zondag 1 oktober, telkens op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.
Vooraf – uiterlijk 3 dagen – reserveren bij VisitHoogstraten is noodzakelijk.

Geef je de culinaire route liever cadeau? 

Dat kan: Je kan de culinaire route aankopen met een cadeaubon van Hoogstraten. De ontvanger maakt later zelf een reservatie op een dag naar keuze.