Hoogstraten is de meest noordelijke stad van België, ook wel bekend als ‘de middelste bult van België’. De omgeving van Hoogstraten is vlot bereikbaar dankzij een uitgebreid netwerk aan fietsknooppunten en de gunstige ligging aan de E19 en het station Noorderkempen in Brecht.

Met het openbaar vervoer

Hoogstraten is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanuit Antwerpen en Breda kan je de trein nemen naar station Noorderkempen waar je aansluitend kan overstappen op lijnbus 600, 602, 605 of 620 naar Hoogstraten.  Plan je route met het openbaar vervoer via www.delijn.be of www.nmbs.be.  

Met de fiets

Ook met de fiets kan je Hoogstraten prima bereiken. In onze regio vind je een uitgebreid fietsknooppuntennetwerk. Via het routeplatform van Toerisme Provincie Antwerpen kan je heel makkelijk je fietsroute naar Hoogstraten uitstippelen.

Met de wagen

Hoogstraten is zeer vlot bereikbaar met de wagen en biedt verschillende gratis parkeermogelijkheden, ook voor langere tijd. Vanuit België neem je afrit 2 “Loenhout/Hoogstraten" van de snelweg E19 Antwerpen-Breda. Vanuit Nederland volg je afrit 1 "Meer" van de snelweg E19 Breda-Antwerpen.

Parkeren

Kom je met de auto naar Hoogstraten? Dan...

Contact

Plan je een bezoek aan Hoogstraten en wil...

Groepsbezoek

Hoogstraten, Merksplas en Baarle-Hertog en Baarle-Nassau vormen samen...