(c) Coöperatie Hoogstraten

Coöperatie Hoogstraten cv is een wereld op zich. In deze dynamische omgeving is er heel wat te beleven: de producenten die waken over de kwaliteit van jouw verse groenten en fruit, de – vaak hectische – klokverkoop, de bewaring van aardbeienplanten in de koeling of de tracering van alle producten via unieke codes. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Coöperatie Hoogstraten zet graag haar deuren open om jouw groep achter de schermen te ontvangen en rond te leiden.

Na uitbreidingswerken en grootscheepse verbouwingen in 2020 is Coöperatie Hoogstraten nog steeds één van de grootste veilingen van de Benelux. Jaarlijks wordt hier meer dan 30 miljoen kilo aardbeien verhandeld. En gesmaakt over heel de wereld. Letterlijk.

Bijna het hele jaar, van begin maart tot eind januari, zijn deze lekkere Hoogstraatse aardbeien te verkrijgen. Het label ‘Hoogstraten’ staat voor de volle smaak en kwaliteit van de aardbeien. Maar hoe wordt dit kwaliteitsmerk gewaarborgd en hoe zit het met de controle, zodat je enkel de beste groenten en fruit voorgeschoteld krijgt? Kom het ontdekken…

Praktisch

  • Reserveren via Visit Hoogstraten
  • Duur: 2,5 uur
  • Prijs: € 60 per groep – 25 personen per groep (maximum 2 groepen): De vergoeding wordt na de rondleiding rechtstreeks – contant – met de gids afgerekend.
  • Bezoeken mogelijk vanaf begin april:
    • april t/m september van maandag t/m vrijdag: start om 13.30 uur