De cadeaubon Hoogstraten is een overkoepelende cadeaubon die je bij een groot aantal Hoogstraatse handelaars kan verzilveren. Het bedrag dat op jouw cadeaubon staat, kan je in verschillende delen en bij verschillende handelaars gebruiken. Deze cadeaubon is het digitale vervolg op het succesverhaal van de papieren cadeaubon die in Hoogstraten al meer dan tien jaar bijzonder populair was. Met deze digitale versie wordt het voor jou alleen maar gemakkelijker.

Waar en hoe koop ik een cadeaubon Hoogstraten?

  1. Je bestelt de cadeaubon eenvoudigweg via de webshop. Eens je de bestelling hebt afgerond en betaald, worden de cadeaubonnen in jouw mailbox gedropt. Je drukt het pdf-bestand af, vult een persoonlijke boodschap in en je cadeaubon is klaar.
  2. Je kan de aankoop ook volledig digitaal uitvoeren. Je bestelt de gewenste cadeaubon in de webshop en je kiest er voor om deze rechtstreeks in de mailbox van de ontvanger te doen belanden. De ontvanger stapt met zijn smartphone bij één van de deelnemende handelaars binnen en kan met de QR-code op zijn/haar toestel rechtstreeks betalen.
  3. Loop binnen bij VisitHoogstraten. Daar gebeurt de verkoop nog op de 'ouderwetse' manier. Je krijgt de nieuwe, eigentijdse cadeaubon mee in een mooie geschenkverpakking.

Hoe weet ik welk bedrag op mijn cadeaubon Hoogstraten staat?

Heel eenvoudig: geef hieronder de 16-cijferige code in die onder de QR-code van jouw cadeaubon staat en je ziet onmiddellijk welk bedrag jij nog ter beschikking hebt.

Cadeaubon saldo raadplegen

Waar kan ik mijn cadeaubon Hoogstraten gebruiken?

Met de cadeaubon Hoogstraten kan je bij tal van Hoogstraatse handelaars terecht. Bovendien is de cadeaubon erg gebruiksvriendelijk: je kan met dezelfde cadeaubon in verschillende zaken aankopen doen. Je bepaalt zelf welk deel van je cadeaubon je in welke zaak besteedt. Zo kan je bijvoorbeeld met een bon van € 100 eerst gezellig een kopje koffie drinken, daarna een jurk kopen in je lievelingsboetiek en later een paar matchende oorbellen bij de juwelier. Met het overblijvende bedrag loop je nog even langs de bakker voor een heerlijk gebak.