Recreatiedomein De Mosten

Hoogeind 74
2321 Hoogstraten
Route hier naartoe

Recreatiedomein De Mosten combineert een oase van rust en plezier voor jong en oud. Alles draait rond genieten. Kinderen en tieners leven zich uren uit in de zwemvijver en de speeltuin en in tussentijd kunnen hun ouders genieten van een drankje op het terras van de Treehouse Bar De Mosten. In de omliggende bossen vind je prachtige wandel-, en fietsroutes. De Mosten is dé ideale bestemming voor een leuk dagje uit.

De vele troeven van recreatiedomein De Mosten

De Mosten is een waar paradijs voor jong én oud. Zo kunnen jongeren en kinderen zich naar hartenlust uitleven in de zwemvijver en speeltuin. Naast de zwemvijver ligt er ook een mooi strand met ligweide, waar je rustig kan genieten van een drankje in de plaatselijke horecazaken. Je kan er gratis beachvolleybal, basketbal, badminton of tafeltennis spelen en ook kegelen. Kortom, voor een dagje familievermaak of een uitje met vrienden... bij De Mosten zit je altijd goed.

Openingsuren, reservatie en tarieven

Recreatiedomein De Mosten heeft aangepaste openingsuren, afhankelijk van het seizoen en het weer. Daarom kan je dus best altijd de openingsuren raadplegen vooraleer je afzakt voor een lekkere plons of een namiddagje in de speeltuin. Het domein werkt vanaf heden ook met een reservatiesysteem, waarbij je toegangstickets aan scherpe tarieven vooraf kan aankopen.

Kamperen in De Mosten

Voor groepsuitstappen biedt De Mosten ook kampeermogelijkheden aan. Ze zijn enkel beschikbaar voor verenigingen en scholen en reservatie is verplicht.

Exclusief kampeerweekend

Het weekend van Moederdag wordt een topper in Recreatiedomein De Mosten. Dat weekend - tijdens de nacht van 14 op 15 augustus - overnacht je in het leukste recreatiedomein van de Kempen. Je wordt gewekt door fluitende merels, een stralende zon en met het rustgevende zicht aan de oever van de vijver. Opgelet, alle plaatsen zijn reeds volzet. Reserveren is niet meer mogelijk.

Blauwe vlag voor duurzame recreatie

De Blauwe Vlag is een internationaal kwaliteitslabel voor duurzaam toerisme en duurzame recreatie. Recreatiedomein De Mosten heeft al verschillende jaren na elkaar dat kwaliteitslabel gehaald en is daar natuurlijk zeer trots op. Als recreatiedomein met de Blauwe Vlag onderscheiden we ons op het vlak van bewustmaking en onderwijs, waterkwaliteit, milieu- en duurzaamheidsmanagement en veiligheid, dienstverlening en toegankelijkheid.

De Mosten Hoogstraten

Meer inspiratie nodig?

De Mosten heeft ook nog een heleboel andere troeven dan enkel de zwemvijver en de verschillende sportieve activiteiten die er te vinden zijn. Zo kan je in De Mosten nog een heel deel andere avontuurlijke uitjes plannen; van leren wakeboarden tot een hoogteparcours overwinnen. In De Mosten kan het allemaal. Neem een kijkje hieronder voor meer inspiratie!

Voor persvragen of persfoto's kan je contact opnemen met de communicatiedienst van Hoogstraten via [email protected] of via 03 340 19 50. 

Goodlife Cablepark

Goodlife Cablepark dompelt je dankzij zijn unieke locatie...

Klimpark De Mosten

In mei 2019 kreeg recreatiedomein De Mosten er een nieuwe attractie...
Waterski Goodlife

Goodlife Adventure

Ben je op zoek naar een teambuilding, vrijgezellenactiviteit,...