Recreatiedomein De Mosten

Hoogeind 74b
2321 Hoogstraten
Route hier naartoe

Recreatiedomein De Mosten wordt beheerd door Stad Hoogstraten en is vooral bekend om haar zwemvijver en speeltuin. Maar er is meer: op en rond het recreatiedomein werkt Hoogstraten samen met verschillende partners. Zij verzorgen en begeleiden de verschillende sport- en groepsactiviteiten en voorzien je van een hapje en drankje in de Treehouse Bar en de strandbar. Maak een keuze uit het ruime aanbod en maak er een onvergetelijke dag van.

Zwemvijver & speeltuin De Mosten

+32 (0)3 315 89 39 | [email protected] www.visithoogstraten.be/demosten...

Goodlife Cablepark

+32 (0)3 502 43 44 [email protected] www.goodlifecablepark.be ....

Klimpark De Mosten

+32 (0)3 435 76 33 [email protected] www.klimparkdemosten.be

Goodlife Adventure

+32 (0)3 435 76 31 | [email protected] www.goodlife-adventure.be

Treehouse Bar aan De Mosten & Minigolf

+32 (0)3 435 76 32 | [email protected] www.treehouse-bar.be...

Aanbod voor scholen & groepen

Ook voor scholen en groepen heeft Recreatiedomein De...

Wat een pareltje om te ontdekken. Niet te groot, perfect voor een frisse duik, proper, leuke speeltuin, prachtige omgeving... Ideaal in combinatie met het klimpark.

Bie (40) uit Noord-Brabant (NL) via Tripadvisor

Recreatiedomein De Mosten combineert een oase van rust en plezier voor jong en oud. De Mosten trekt alle registers open om jouw dag onvergetelijk te maken. Maak je klaar om te ravotten, te glijden en te klauteren in de speeltuin, om te spetteren en te splashen in de zwemvijver, een balletje te slaan op het minigolf veld of de bal uiterst precies over het beachvolleynet te smashen. Klimmen? Wakeboarden? Waterski? Het kan in De Mosten allemaal! Kom op adem op de ligweide, aan de strandbar of in de Treehouse bar. Energiepeil terug op groen? Dan begin je gewoon terug opnieuw….

Voor persvragen of persfoto's kan je contact opnemen met de communicatiedienst van Hoogstraten via [email protected] of via 03 340 19 50.