+32 (0)3 435 76 33

Klimpark De Mosten: voor jong en oud

Klimpark De Mosten is een avontuurlijk klimpark waar jong en oud zich kunnen vermaken. Verleg je grenzen met familie, vrienden of collega’s en beleef een onvergetelijke en actieve dag op ons prachtige domein.

Een 40-tal klimelementen en twee ziplines bezorgen je een leuke namiddag vol spanning en uitdagingen. Het klimpark is de place to be voor jong en oud op zoek naar een namiddagje vermaak en plezier. De kliminstructeurs staan van start tot finish voor je klaar om je door vier verschillende klimroutes te begeleiden. Ze geven je instructies en helpen je waar het nodig is. Haal alvast een paar stevige schoenen boven en waag je aan het hoogteparcours!

Een heel leuk klimparcours met verschillende moeilijkheidsgraden en zeer toffe kabelbanen. Ook de begeleiding was heel aangenaam en professioneel. Wij (van 10 tot 44 jaar) hebben ondanks de regen een leuke namiddag beleefd.

Maarten B. uit Brasschaat via Tripadvisor (september 2023)

Openingsuren

De reguliere openingsuren van het klimpark zijn afhankelijk van het seizoen en kunnen dus maand per maand verschillen. Naast de reguliere openingsuren, is klimpark De Mosten ook geopend op feestdagen. Voor teambuildings of verjaardagsfeestjes buiten de openingsuren kan je best contact opnemen met het klimpark om zo je uitje te organiseren.