Treehouse Bar aan De Mosten & Minigolf

Hoogeind 74b
2321 Hoogstraten
Route hier naartoe

Eetcafé Treehouse Bar ligt te midden van Recreatiedomein De Mosten in Meer. Omgeven door de natuur is het heerlijk vertoeven op een van onze terrassen. Treehouse Bar aan De Mosten is steeds geopend op zon- en feestdagen, dus ideaal om te combineren met een verfrissende wandeling in natuurgebied De Aschputten.

Treehouse Bar vormt het centrale punt van Recreatiedomein De Mosten waar klanten, gezinnen, families, … in een gezellige, relaxte en vooral kindvriendelijke outdoor sfeer iets kunnen drinken en/of eten. Daarnaast vormt de horecazaak ook het infopunt voor het hele domein (zwemvijver, klimpark, Goodlife Cablepark, teambuildings, wandelingen, … )

 

+32 (0)3 435 76 32 |

Ook nog een balletje slaan?

Minigolf De Mosten ligt naast de Treehouse Bar en Recreatiedomein De Mosten. Tijdens de openingsuren van de Treehouse Bar reserveer je daar voor de minigolf.

Een spelletje minigolf speel je heerlijk onder de bomen en vlak aan het terras.
Een druppel regen of een hittegolf mag je dus niet tegen houden om je skills aan te scherpen, de competitie in je familie- of vriendenkring op te starten en hopelijk als winnaar uit de bus te komen.

Wist je dat de minigolf in 2023 een volledige renovatie heeft ondergaan? Kom het snel ontdekken!

Opgelet: De openingsuren van de Treehouse Bar & Minigolf verschillen sterk van seizoen tot seizoen. Check zeker de website!

Ik heb eigenlijk lang gedacht dat minigolf saai was en enkel voor kinderen. Maar niets is minder waar: onze teambuilding was een echte hit! Wat een competitie en wat een plezier. Volgend jaar is die wisselbeker voor mij! (Maar eerst stiekem nog wat oefenen met de kinderen, want dat heb ik beloofd... )

Sonja uit Hemiksen