+32 (0)3 502 43 44

Dagje uit, zomerkamp of teambuilding?

Goodlife Cablepark dompelt je dankzij de unieke locatie op recreatiedomein De Mosten onmiddellijk onder in een sportieve strandsfeer. Leer wakeboarden of waterskiën onder begeleiding van enkele monitoren die je op een leuke manier de nodige tips geven om snel op het water te kunnen staan. Gevorderden kunnen zich uitleven op de obstakels en kijklustigen kunnen genieten van de tricks op het water en een drankje aan de gezellige strandbar.

Je kan bij Goodlife Cablepark eveneens terecht voor een avontuurlijke namiddag met de familie. Ook voor een verbindende teambuilding of een zomerkamp voor de kleinsten staan de monitoren van Goodlife Cablepark voor je klaar. Zo zijn er tijdens de zomer kampen voor jongeren tussen 9 en 15 jaar oud, in samenwerking met Stad Hoogstraten. Voor teambuildings heeft het Cablepark dan weer een heleboel pakketten op maat in de aanbieding, waarbij je met je collega's terecht kan voor een uitstap gevuld met fun.

Openingsuren en kalender

Goodlife Cablepark is een waar paradijs voor de waterrat bij goed weer. In de winter is het park echter gesloten voor watersportbeoefenaars. Om een goed beeld te hebben van de openingsuren en -dagen, kan je een bezoek brengen aan hun website. Daarnaast kan je ook een kijkje nemen op de kalender, waarop speciale evenementen of wedstrijden gepubliceerd worden.