Eindelijk zomer! Eindelijk zon, zand en water. Hoog tijd om dromen om te zetten in eindeloos spelplezier. De Mosten trekt alle registers open om jouw dag onvergetelijk te maken. Maak je klaar om te ravotten, te glijden en te klauteren in de speeltuin, om te spetteren en te splashen in de zwemvijver, een balletje te slaan op het minigolf veld of de bal uiterst precies over het beachvolleynet te smashen. Kom op adem op de ligweide, aan de strandbar of in de Treehouse bar. Energiepeil terug op groen? Dan begin je gewoon terug opnieuw….

Nieuwe look voor De Mosten

Met de start van de zomer onderging De Mosten alvast een leuke makeover. De Mosten werd in een gloednieuw jasje gezet. Kom kennismaken met de nieuwe, dynamische look.

  • Hoofdseizoen: vanaf 21 juni tot en met 31 augustus is de zwemvijver dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur (of tot 20.00 uur bij zeer mooi weer). Er worden steeds redders voorzien.
  • Reserveer je ticket via www.visithoogstraten.be/demosten

Blauwe vlag voor duurzame recreatie

De Blauwe Vlag is een internationaal kwaliteitslabel voor duurzaam toerisme en duurzame recreatie. Ook dit jaar mag De Mosten dat kwaliteitslabel weer dragen. Daar zijn we natuurlijk zeer trots op. Als recreatiedomein met de Blauwe Vlag onderscheiden we ons op het vlak van waterkwaliteit, milieu- en duurzaamheidsmanagement, veiligheid, dienstverlening en toegankelijkheid.

Wat een pareltje om te ontdekken. Niet te groot, perfect voor een frisse duik, proper, leuke speeltuin, prachtige omgeving... Ideaal in combinatie met het klimpark

Bie uit Noord-Brabant (NL)

Exclusief Kampeerweekend

Het weekend van Moederdag wordt een topper in Recreatiedomein De Mosten. Dat weekend - tijdens de nacht van 14 op 15 augustus - overnacht je in het leukste recreatiedomein van de Kempen. Je wordt gewekt door fluitende merels, een stralende zon en met het rustgevende zicht aan de oever van de vijver.

Voor meer info klik hier.

Klimpark De Mosten

Klimpark De Mosten

Een 40-tal klimelementen en twee ziplines bezorgen je een leuke namiddag vol spanning en uitdagingen in klimpark De Mosten. Het klimpark is de place to be voor jong en oud voor een namiddagje vermaak en plezier. De kliminstructeurs staan van start tot finish voor je klaar om je door vier verschillende klimroutes te begeleiden. Ze geven je instructies en helpen je wanneer dat nodig is. Haal alvast een paar stevige schoenen boven en waag je aan het hoogteparcours!

Goodlife Cablepark

Goodlife Cablepark dompelt je dankzij zijn unieke locatie op recreatiedomein De Mosten onmiddellijk onder in een sportieve strandsfeer. Leer wakeboarden of waterskiën onder begeleiding van enkele monitoren die je op een leuke manier de nodige tips geven om snel op het water te kunnen staan. Gevorderden kunnen zich uitleven op de obstakels en kijklustigen kunnen genieten van de tricks op het water en een drankje aan de gezellige strandbar. Zie jij het wel zitten om je binnenkort onder te dompelen bij Goodlife Cablepark?

Ik ben al een paar keer naar Goodlife Cablepark geweest en elke keer was het een hele leuke dag/avond. De baan is groot en perfect voor alle niveaus. Je kan ook gewoon wisselen tussen kniebord, waterski’s en wakeboard en dit zoveel je wil. Altijd een toffe sfeer op het strand en zeer behulpzame crew. Gewoon doen!

Hassink uit Antwerpen