Mountainbikeparcours De Mosten

4,5 km

Vertrekpunt

Hoogeind 91
2321 Hoogstraten
Route hier naartoe

Bezienswaardigheden onderweg

Streetart

Vanaf zondag 24 maart wordt de sportieve fietser in Hoogstraten extra uitgedaagd. Aan Recreatiedomein De Mosten vind je vanaf dan een gloednieuw mountainbikeparcours. Het parcours zelf is slechts 4,5 km lang, maar het is ideaal om je mountainbike-skills op te vijzelen.

Technisch uitdagend

Dit eerder korte, maar technische parcours, is best wel pittig. Maar dat maakt het natuurlijk net zo leuk. Als je houdt van een uitdaging, dan ben je aan De Mosten aan het juiste adres.

Het gloednieuwe parcours werd speciaal aangelegd en dat maakt dat het allemaal nog wat zwaar kan vallen. Ben je daar bang van? Of is het eerder een kans om jouw fietsmaatje voor een kleine competitie warm te maken? Jij kiest!

Top! Optie 2 dus! Gesp je helm goed vast, haal diep adem en neem de hindernissen als een echte professional. Spring over de balken, neem de jump en doe de drop zoals je Mathieu het steeds ziet doen. Hoe meer rondjes jij (stiekem vooraf) doet, hoe sneller jij één voor één jouw makkers verslaat. Een sportieve krachtmeting die het aan de toog achteraf eens zo gezellig maakt!

Het parcours is kort maar grillig. Stuurvaardigheid, een portie lef en de juiste snelheid loodsen je er wel doorheen. En achteraf nagenieten op het terras van de Treehouse Bar hè!

Kim Van Boxel, beheerder recreatiedomein De Mosten