Met je kinderen een culturele uitstap plannen? Tuurlijk! Beleef en ontdek samen met hen de Hoogstraatse geschiedenis door verschillende brillen.

volg ons zeker op Instagram en Facebook voor leuke weetjes en evenementen.

Willem en Jutta - bezoekers museum

Ik vind het superleuk dat ik mezelf kan verkleden zoals vroeger!

Willem 8 jaar

Kunstendag voor kinderen

Heb je altijd al eens graag de vloer vuil willen maken zonder dat je ouders er iets van kunnen zeggen? Ga samen met je (groot)ouders aan de slag en ontdek een vergeten volkskunst uit Hoogstraten.  In deze GRATIS workshop mag je met zand kunstwerken maken op de vloer. Huh? De vloer expres vuil maken? Ja hoor! Dat mag op 20 november voor één keer wel.

Praktisch:

Gratis workshop zandtekeningen maken

20 november 2022 om 15.00u

Familievriendelijke collectie

Op een speelse en interactieve manier leren jonge bezoekers alles over de geschiedenis van Hoogstraten. We passen onze tijdelijke tentoonstellingen aan voor onze jongste bezoekers.

Workshops en evenementen

Naast ons reguliere aanbod voorzien we verschillende evenementen op maat van kinderen. Je vindt er meer van terug op onze activiteitenkalender.

Goed weer

Ontspan in den Ouden Koolhof. Onze museumtuin wordt onderhouden zoals in de 16e eeuw. Proef maar eens een lekkere framboos!

Ga op ontdekking in het Begijnhof en geniet van het mooie weer.

Zomerse Wie is het?

Bij goed weer en zomerse temperaturen kan je op het Begijnhof een gigantische Wie is het? spelen. Kijk op onze sociale media wanneer hij buiten staat!