Ook in het najaar zijn kinderen baas in Hoogstraten. Er zijn zoektochten voor kleine en voor grote kinderen. Recreatiedomein De Mosten blijft - met haar vertrouwde zwemvijver en speeltuin - een topper. Er is de kinderboerderij in Wortel-Kolonie, de alpacafarm en de schaapskudde dwaalt geregeld door Wortel-Kolonie. Kom cruisen met elektrische steps of kraak de code van de geocacheroutes. Zoek het hoog in het klimpark of doe de zotste tricks op de watersportvijver. Proef het allerlekkerste ijs en geniet van de ondergaande zomerzon...

Epic Alpaca Farm Hoogstraten

Beestenboel

Alpaca’s, schapen of hangbuikvarkens?

Ben je helemaal zot van alpaca's? Reserveer dan snel jouw afspraak met deze knuffelaars van Alpacafarm Hoogstraten-Meer. Doe het best vandaag nog, want de Alpacafarm is razend populair en een bezoek kan enkel na afspraak.

In kinderboerderij Het Vagebontje heten schattige geitjes, dikke hangbuikvarkens en kakelende kippen je welkom. Wil je Wortel-Kolonie beleven tot in de toppen van je tenen? Blijf dan overnachten op de paalkampeerplaats.

Deze mag je niet missen!
Goesting om te spelen, te ravotten en te ontdekken? Dat kan: download hier wat je nodig hebt en je bent vertrokken. Je moest al bezig zijn!  

Ik vind het kortebeentjespad heel leuk. Je kan er veel opdrachten doen en spelletjes spelen. Het is fijn om diertjes te zoeken, aan het touw te hangen en vuil te worden. 

Cas, 9 jaar, Hoogstraats ontdekkingsreiziger

Geocachen
Schattenjacht deluxe! Ervaren ‘cachers’ weten het al: geocachen doe je best voorbereid. Smartphone in de aanslag, pen en papier op zak, blik op oneindig… en GO! Hoogstraten heeft verschillende, nieuwe geocacheroutes voor je klaarliggen. Kraak de codes en ga op zoek naar smurfen of naar de beestenbende van Pierke. Vind jij ze allemaal?