Leeftijd: 27 jaar en sinds 4 maanden mama van ons vrolijke meisje Elea.

Woonplaats: Ik heb het grootste deel van mijn jeugd gespendeerd in Minderhout en studeerde toerisme in het VTI Spijker & in Mechelen. Daarna werkte ik 5 jaar in het buitenland als reisleidster. Daar werd ik verliefd op mijn man Pierre, samen trokken we na ons avontuur in het buitenland terug naar België.

We hebben 2 jaar in het drukke Antwerpen gewoond maar de rust van de Kempen lonkte, terug naar mijn heimat! Mijn man is afkomstig uit Komen (vlakbij de Franse grens), maar heeft het hier helemaal naar zijn zin.

#trotsophoogstraten: Als ambassadeur van Hoogstraten wil ik mijn man en dochter alle hoekjes en kantjes van de stad en z’n rondom liggende gemeentes laten ontdekken. Ik ben alvast klaar om met mijn man en onze kleine sidekick de stad onveilig te maken!

Ine deed de erfgoedwandeling via de erfgoedapp.