Ben je klaar voor een heerlijke, verdiende zomer? Sta je te trappelen om zalig te relaxen en om zwoele zomeravonden te proeven, te ervaren en ten volle te beleven?
Kom dan naar Hoogstraten. Want Hoogstraten staat klaar om jou en heel jouw gezelschap met open armen te ontvangen én in de watten te leggen met verrassende activiteiten.

P. Wuyts

De Sint-Katharinakerk opent opnieuw haar deuren

Na een lange periode van gesloten deuren is de Sint-Katharinakerk eindelijk tijdelijk weer geopend voor bezoekers. Je bent van harte welkom om deze Hoogstraatse trots te komen bewonderen op zaterdagen, zondagen en feestdagen, telkens van 13 uur tot 16 uur. Tijdens het bouwverlof, dat loopt van 13 juli tot 4 augustus, kan je ook tijdens weekdagen de kerk bezoeken van 13 uur tot 16 uur, met uitzondering van de maandagen.

Ondanks dat er binnen nog restauratiewerkzaamheden plaatsvinden, blijft ‘Ons Katrien’ een bezienswaardigheid die de moeite waard is. De pracht en historische waarde van dit juweel in Hoogstraten zijn nog steeds indrukwekkend. Kom langs en herontdek de charme van ‘Ons Katrien’ in al haar glorie!

Terras Ladorée

De zomer in Hoogstraten is genieten van 'goei weer' en daarbij 'erbizzeme' eten op een zonovergoten terras. Maar het is net zo goed een pintje drinken aan de zomerbar terwijl we het kamp voorbereiden met zicht op 'Ons Katrien'. En vergeet de Antilliaanse Feesten niet: urenlang dansen, exotisch eten en de bas van de zwoele beats tot in de toppen van je tenen voelen zinderen. De Zomer van Hoogstraten? Da's 'vollenbak gaan', je moet het niet verder gaan zoeken. Kom gewoon af!

Ariane, jong Hoogstraats geweld

De Mosten

Hoogstraten voor kleine avonturiers

In de zomer zijn kinderen baas in Hoogstraten....
Cooperatie Hoogstraten aardbeien

De Smaak van Hoogstraten

Hoogstraten heeft haar plaats op de streekspecialiteitenkaart reeds...
Podcast beluisteren

Luisteren, Bezoeken & Ontdekken

Cultuurliefhebbers, meerwaardezoekers en al wie houdt van schoonheid,...

De Mosten in de zomer? Altijd een goed idee!

Eindelijk zomer! Eindelijk zon, zand en water. Hoog...
Wandelen - P. Wuyts

Zomers wandel- en fietsplezier

In Hoogstraten hoef je tijdens de zomer niet...

En blijf gerust wat langer

Blijf slapen! Om ten volle van de Hoogstraatse...

Antilliaanse Feesten

De Antilliaanse Feesten, het grootste Caribbean festival ter wereld, biedt een weekend vol opzwepende muziek in een fabelachtig festivaldecor. De nachten zijn er zwoel, de cocktails vloeien rijkelijk en er wordt gedanst tot in de vroege uurtjes.

Goesting om zomers te komen genieten in Hoogstraten? Blokkeer dan alvast donderdag 8, vrijdag 9 en zaterdag 10 augustus in je agenda. Tot dan!

Voor even waande ik me volledig in de Caribbean en vergat ik dat ik gewoon in de weilanden van het vredige dorpje Hoogstraten in België was. Wat een fantastisch festival!

Manouk uit Nederland