Vaak zie je je collega's meer dan je eigen partner. Een sterke band met je collega's is dan ook belangrijk. En een fijne collega maakt het werk zoveel vlotter en aangenamer. Bovendien zorgt hij of zij er voor dat je 's morgens met plezier naar je werk vertrekt. Een toffe teambuilding is dan ook de manier bij uitstek om de banden met je collega's beter aan te halen. Want zeg nu zelf: wanneer leer je iemand écht kennen? Niet tijdens dat vluchtige moment aan de koffiemachine of in die ingewikkelde vergadering, maar wel tijdens een lekker etentje, een uitdagende activiteit of 's avonds aan de bar.

In Hoogstraten zijn er verschillende locaties waar je werk en plezier kan combineren. Kort en krachtig of met overnachting zodat je de ene dag hard kan werken en de volgende dag er voor beloond wordt.

Avontuurlijk x Gewaagd

Treed uit je comfortzone. Weg van jouw veilige bureau en van je vertrouwde werkomgeving. Vertrouw op je collega's om die avontuurlijke uitdaging tot een goed einde te brengen.

Stakeholders tevreden stellen. Brainstormen. Vergaderen. Analyseren. Resultaten boeken! Da’s uiteraard topprioriteit, maar de boog kan niet altijd gespannen staan. Even je hoofd leegmaken en dan er weer vol tegenaan.

Gastronomisch x Natuurlijk

Trek je terug in de natuur en laat je heerlijk gastronomisch verwennen terwijl je over dat nieuwe project brainstormt. Blijf lekker lang aan tafel, schenk nog een glaasje wijn in of bestel een mocktail en je komt ongetwijfeld tot de strafste ideeën. Smartphone uit; zotte gedachten aan. Je hebt tijd om naar elkaar te luisteren!

Productief x Ontspannend

Op het eerste zicht is het misschien een moeilijke combinatie, maar in Hoogstraten krijg je het beste van twee werelden: een moderne vergaderzaal met alle faciliteiten om te werken op verplaatsing en daarna het luxehotel met heerlijk restaurant om na de inspanning van de ontspanning te kunnen genieten.

  • Hotel De Jachthoorn biedt alle faciliteiten voor een stevige vergadering, een heerlijk diner en daarna een zalig bed.
  • Plan een vergadering te midden van Unesco Werelderfgoed bij Zouterover en slaap er eens een nachtje over in vakantieappartement Kolonist of Weldadigheid. Dat wordt ongetwijfeld een sterk project.
  • Kasteel ter Meiren biedt een inspirerende, zeg maar sprookjesachtige, omgeving die alles heeft om jouw brainstorm naar een hoger niveau te tillen.

Groen x Business

Is jouw team ook toe aan een energie-injectie? Snakken je medewerkers naar mentale rust, naar een herbronningsmoment? Kies dan voor een activiteit die de dagelijkse sleur doorbreekt en ga op pad voor enkele uren natuurbeheer of trek op expeditie met een natuurgids. De mensen van Natuurpunt Markvallei staan klaar om je professioneel te begeleiden.

Natuurbeheer is dé perfecte basis voor een teamervaring met je bedrijf. Samenwerken, taken verdelen, samen een doel bereiken staan centraal. En dit op maat van jouw bedrijf!

Bezoekerscentrum Vallei van het Merkske – De Klapekster stelt haar ruimte en alle moderne apparatuur ter beschikking terwijl je vergadert in werkoverall en 'caoutchouc botten' in plaats van strak pak en stropdas. Wat een verademing!

Natuur is anno 2024 'serious business'. Letterlijk én figuurlijk!