Wil je het Stedelijk Museum Hoogstraten bezoeken met een (vrienden)groep of vereniging? Zoek je naar een leuk uitje met collega’s?

Als groep kan je kiezen voor twee soorten gegidste bezoeken. Rondleidingen in ons vaste aanbod en rondleidingen in onze tijdelijke tentoonstellingen. Neem contact met ons op voor meer info.

1. Rondleiding in de permanente tentoonstelling

Begijnhof herfst

De gids vertelde zeer aangenaam en het was een verrassende rondleiding. Het Begijnhof was voor ons het hoogtepunt.

Heemkundige kring Beerse

Rondleiding Stedelijk Museum

Ben je benieuwd of gefascineerd door de Hoogstraatse geschiedenis? Laat je verwennen door één van onze gidsen. Zij nemen je mee op reis door de tijd.

Rondleiding Begijnhof

Tijdens de rondleiding ontdek je de prachtige barokke Begijnhofkerk, de vakkundig gerestaureerde huisjes en de verscheidene kapelletjes verspreid op het hof. De gids neemt je mee in het verleden en reconstrueert het leven van deze godvruchtige vrouwen. Je maakt kennis met hun dagelijkse bezigheden en bekommernissen.

Info: VisitHoogstraten

Begijnhof

Chique Gebouwd!

Maak kennis met de architect, de bouwheer en de plannen die van Hoogstraten tussen 1880 en 1930 een welvarende en bovenal aantrekkelijke stad maakten!

Rondleiding met gids exclusief voor groepen!
Info: VisitHoogstraten

2. Rondleiding in onze tijdelijke tentoonstelling

Contacteer Visit Hoogstraten voor een gegidste rondleiding in onze tijdelijke tentoonstellingen. Onze Museumgidsen staan voor je klaar!

meer info over rondleidingen