Picknickroute

55 km - verkortingen van 35 en 38 km

Vertrekpunt

Vrijheid
2320 Hoogstraten
Route hier naartoe

Bezienswaardigheden onderweg

Wortel-Kolonie, Sint-Katharinakerk, Begijnhof

Zalig ontspannen fietsen, lekkere lokale hapjes en drankjes en onderweg genieten van een prachtig Hoogstraats landschap. Dit zijn de sleutelwoorden voor de picknickroute. Wen Martens - Hoogstraats ambassadeur - en eigenaar van Krox in Meer, verzorgt voor jou, je vrienden of je gezin een heerlijke picknickmand waarbij je Hoogstraten proeft. En dat mag je letterlijk nemen.
Het concept is eenvoudig: jouw bestelde picknickmand staat klaar op één van de locaties naar keuze, je volgt de speciaal uitgestippelde picknickroute en onderweg geniet je van heerlijke lokale gerechten en producten uit Hoogstraten. Zorgeloos genieten staat in deze formules voorop.

Hoe werkt het?

Je bestelt vooraf - rechtstreeks via Krox - het gewenste aantal picknickmanden. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van de aanbieder. Neem daarom tijdig contact op (2 dagen op voorhand).

De route loopt via het gekende knooppuntennetwerk, dus je start de route op eender welke punt van jouw keuze. Via het routeplan bepaal je zelf hoe jouw route loopt. De route is ongeveer 55 km. Via een doorsteek langs KNP 19 (20 – 19 – 52) is er een verkorting mogelijk en kan je vanuit elk van de startpunten een verkorte lus maken.
Er zijn verschillende locaties op de route voorzien waar jij jouw picknickmand kan afhalen én ook terug in leveren. Deze locaties moeten niet dezelfde zijn. Je kan perfect jouw picknickmand afhalen in Wortel om later terug in te leveren in 't Kakelhof in Meer waar je ook tijdens jouw fietstocht passeert.

Ophaallocaties

Check altijd even de website van de ophaallocatie voor openingstijden & beschikbaarheid.