Kom je naar Hoogstraten, dan trek je best enkele dagen uit. Met een uitgebreid aanbod aan logeermogelijkheden, is er voor ieders smaak en budget iets te vinden. De Hoogstraatse gastvrijheid staat garant voor een gul en warm onthaal, tot in de puntjes verzorgd. Wat je ook kiest, elk adres vormt de perfecte uitvalsbasis voor een boeiende ontdekkingstocht doorheen Hoogstraten.

Hotel in het bruisende stadscentrum


Vast jouw eerste gedachte. En terecht, want een hotel is misschien de meest voor de hand liggende manier om tijdens je vakantie in te overnachten. Maar niet in Hoogstraten. Want Hotel De Jachthoorn, het enige hotel dat Hoogstraten rijk is, is nagelnieuw. Je mag je dus verwachten aan blinkende, moderne kamers met alle comfort in het bruisende stadscentrum, waar je heerlijk wegdroomt en zalig relaxed ontwaakt.

Paalkamperen in Unesco Werelderfgoed

Een ervaring waar je kinderen nog lang over zullen praten. Weg luxe, weg wifi, welkom kwetterende vogels en zalig ruikende natuur. Te midden van Wortel-Kolonie zet je je tent op en daar blijft het bij. De spelregels zijn eenvoudig: in een straal van tien meter rondom de waterpomp, mag je kamperen met maximaal 3 tentjes en 10 personen. Legaal wildkamperen als het ware…

B&B Toast

Bed & Breakfast in onverwachte hoek

Ga voor dat verborgen pareltje dat buiten het centrum van Hoogstraten ligt. Kies voor de pittoreske omgeving van Wortel, Meerle of Minderhout als perfecte uitvalsbasis om te wandelen of te fietsen. De gastvrouw en gastheer staan er op om je vanaf ’s morgens heerlijk te verwennen met een authentiek Hoogstraatse ontbijt samengesteld met lokaal lekkers.

Camperplaats in het groen

Op het Kakelhof in Meer krijg je niet alleen een slaapplaats maar ook de smaak van Hoogstraten cadeau. Het Kakelhof is in de eerste plaats een legkippenbedrijf, maar in hun automatenhal vind je echt het volledige smakenpallet van Hoogstraten: nergens ervaar je de smaak en het karakter van Hoogstraten beter dan bij de familie Schalk. Het Kakelhof ligt vlak aan de afrit Meer, op een boogscheut van recreatiedomein De Mosten en langs het Hoogstraatse wandel- en fietsnetwerk.
Verder in Minderhout, in de kloostertuin van de familie Broers, ben je welkom met de tent, camper of caravan. Check de internationale website campspace.com en je bent vertrokken.

Vakantiewoning

Trek er eens met enkele gezinnen op uit. In De Bouwhoeve zijn er maar liefst 6 aparte vakantiewoningen waar je maar liefst met 22 personen kan verblijven. Iedereen zijn eigen stekje, maar toch gezellig samen in de gezamenlijk ontbijt- en ontspanningsruimten. De kinderen amuseren zich eindeloos op het erf en genieten van beste hoeve-ijs uit de Kempen.