Plan je een weekendje weg in eigen land? In Hoogstraten vind je een uitgebreid aanbod aan unieke logeermogelijkheden. De Hoogstraatse gastvrijheid staat garant voor een gul en warm onthaal, tot in de puntjes verzorgd. Van B&B tot kleinschalig kamperen, elk adres vormt de perfecte uitvalsbasis voor een bijzondere overnachting in de Kempen.  Hieronder vind je een overzicht van de leukste overnachtingen voor een nachtje weg.  

Hotel Hoogstraten - De Jachthoorn Hotel Hoogstraten - De Jachthoorn

Hotel in het bruisende stadscentrum

Kom overnachten in het gloednieuwe stadshotel. Hotel De Jachthoorn is dé perfecte uitvalsbasis om Hoogstraten te ontdekken.  Het enige hotel dat Hoogstraten rijk is, is nagelnieuw. Je mag je dus verwachten aan blinkende, moderne kamers met alle comfort waar je heerlijk wegdroomt en zalig relaxed ontwaakt.

Kamperen in Unesco Werelderfgoed

Paalkamperen: een ervaring waar je kinderen nog lang over zullen praten. Weg luxe, weg wifi, welkom kwetterende vogels en zalig ruikende natuur. Kom rustiek kamperen in de bivakzone van Wortel-Kolonie. De spelregels zijn eenvoudig: in een straal van tien meter rondom de waterpomp, mag je kamperen met maximaal 3 tentjes en 10 personen. Legaal wildkamperen als het ware…

Kamperen in Hoogstraten Kamperen in Hoogstraten
B&B Hoogstraten B&B Hoogstraten

Bed & Breakfast op het platteland

Ga voor dat verborgen pareltje dat buiten het centrum van Hoogstraten ligt. Kies voor een B&B in de pittoreske omgeving van Wortel, Meerle of Minderhout als perfecte uitvalsbasis om te wandelen of te fietsen. De gastvrouw en gastheer van staan er op om je vanaf ’s morgens heerlijk te verwennen met een authentiek Hoogstraatse ontbijt samengesteld met lokaal lekkers.

Camperplaats in het groen

Op het Kakelhof in Meer krijg je niet alleen een slaapplaats maar ook de smaak van Hoogstraten cadeau. Het Kakelhof is in de eerste plaats een legkippenbedrijf, maar in hun automatenhal vind je echt het volledige smakenpallet van Hoogstraten: nergens ervaar je de smaak en het karakter van Hoogstraten beter dan bij de familie Schalk. Het Kakelhof ligt vlak aan de afrit Meer, op een boogscheut van recreatiedomein De Mosten en langs het Hoogstraatse wandel- en fietsnetwerk.
Verder in Minderhout, in de kloostertuin van de familie Broers, ben je welkom met de tent, camper of caravan. Check de internationale website campspace.com en je bent vertrokken.

Camperplaats Hoogstraten Camperplaats Hoogstraten
Vakantiewoning Hoogstraten Vakantiewoning Hoogstraten

Vakantiewoning

Trek er eens met enkele gezinnen op uit. In De Bouwhoeve zijn er maar liefst 6 aparte vakantiewoningen waar je maar liefst met 22 personen kan verblijven. Iedereen zijn eigen stekje, maar toch gezellig samen in de gezamenlijk ontbijt- en ontspanningsruimten. De kinderen amuseren zich eindeloos op het erf en genieten van beste hoeve-ijs uit de Kempen.