Leeftijd: Ik ben 39 jaar oud, getrouwd met Ronald en mama van Aïsha en Sienna

Woonplaats: Als dochter van de oudste nog bestaande bakker in de gemeente Hoogstraten heb ik mijn kinderjaren doorgebracht onder de kerktoren van Meer. Na mijn opleiding journalistiek ben ik in toerisme gestapt om zes jaar lang in het buitenland te werken. Mijn eindhalte was de Dominicaanse Republiek waar ik mijn man leerde kennen. Samen zijn we aan het grootste avontuur ooit begonnen, namelijk een gezin starten. In Meerle hebben we ons plekje gevonden, omgeven door de mooiste natuur van de streek!

#trotsophoogstraten: Het afgelopen jaar zijn we op ontdekking gegaan dichtbij huis en hebben we zoveel prachtige Hoogstraatse parels ontdekt! Want ook dichtbij huis kunnen we genieten van natuur, lekker eten, gepassioneerde ondernemers en cultuur. Oh, en ik ben stiekem ook heel trots dat mijn dochtertje het gezicht van de Zomer van Hoogstraten is :)

Het instagramverhaal van Tine vind je hier.