Fietsnetwerk Kempen

Zelf te bepalen

Vertrekpunt

Vrijheid
2320 Hoogstraten
Route hier naartoe

Bezienswaardigheden onderweg

Begijnhof, Meersel-Dreef, Archeologische sites, Gelmelslot - Kasteel van Hoogstraten, Historische panden Vrijheid, Kapel Onze-Lieve-Vrouw van den Akker, Laermolen, Raadhuis, Sint-Katharinakerk, Stadhuis, Wortel-Kolonie, Stedelijk Museum Hoogstraten

Meer info

De gekende fietsknooppunten brengen je waar je wil. Je bepaalt zelf de route, de afstand en het tempo.

Het fietsknooppuntennetwerk is een netwerk van enkele duizenden kilometers veilige en landelijke fietspaden. De fietspaden bestaan zowel uit hoofdroutes als uit alternatieve routes die met elkaar worden verbonden door middel van knooppunten. Elk knooppunt in het netwerk heeft een nummer en aan de hand van de kaart stippel je zelf een traject naar keuze uit. Je bepaalt zelf hoe lang jouw tocht wordt en waar je naartoe wilt. Verder hoef je alleen maar de rechthoekige bewegwijzeringsborden te volgen (groene nummers op witte achtergrond). 

De fietskaart Kempen geeft een up-to-date overzicht van alle knooppunten en trajecten. De twintig inrijpunten op de kaart vormen prima vertrekplaatsen. Ook de langeafstandsroutes en doorsteken via de fietsostrades staan erop aangeduid. Toerisme Provincie Antwerpen koos voor één handige recto verso kaart. Ze is scheurvrij en waterbestendig.

Op het routeplatform van Toerisme Provincie Antwerpen (TPA) vind je kant-en-klare suggesties voor fietsroutes. Naast de routes van TPA kun je ook zoeken in het route-aanbod van Knooppunter en kun je zelf eigen routes uitstippelen op het knooppuntennetwerk.