Sportoase Stede Akkers

Katelijnestraat 31
2320 Hoogstraten
Route hier naartoe

Sinds 2016 kan je naar hartenlust sporten bij Sportoase Stede Akkers. Dit zwembad-sportcomplex is tot stand gekomen dankzij een nauwe samenwerking tussen stad Hoogstraten en Sportoase. Je kan op de sportcampus terecht voor het zwembad, fitness en groepslessen, maar ook om te lopen of te skaten.

Zwembad Sportoase Stede Akkers

Het zwembad van Sportoase Stede Akkers is een mooi, groot complex waar je je urenlang kan vermaken in het recreatief zwembad en in de peuter- en kleuterzone. Daarnaast kan je ontspannen in de sauna en het stoombad of baantjes trekken in het sport- en wedstrijdbad. In het zwembad zijn ook enkele sportverenigingen actief. Sportoase Stede Akkers is er kortom voor elke soort waterrat!

Finse looppiste en skateterrein

De nabije omgeving van het zwembad biedt verschillende sport- en recreatiemogelijkheden. Er is een Finse looppiste van 1 kilometer waarbij je gebruik kan maken van sanitair, douches en kleedkamers voor de buitensporters, vlak bij de start van de piste. Aan de zijde van de hoofdingang van het zwembad-sportcomplex is een skateterrein en een speelterrein voor verschillende leeftijden. Je kan dus niet enkel voor een dagje zwemplezier terecht bij Sportoase Stede Akkers!