Webshop

Terug

Geschenkbox Hoogstraten

‘Hoogstraten’ staat in de wijde omgeving bekend als kwaliteitsmerk. En terecht. Het ‘merk’ Hoogstraten staat garant voor kwaliteitsvol en duurzaam voedsel, zowel bij producten, verwerkers als consumenten. Je proeft de liefde voor het vak bij elke hap of slok.

VisitHoogstraten biedt een ruim gamma aan Hoogstraatse producten. Het gaat om producten die een gans jaar door beschikbaar zijn. Maak kennis met pittige streekbieren, eigentijdse wijnen en speciale jenevers. Brouw lekkere cocktails met één van de Hoogstraatse ginvariëteiten en een mix van blauwe bessen, rabarber of frambozen. Of drink het puur: Hoogstraatse fruit laat zich verrassend combineren. Proef kiwibesstroop en échte Hoogstraatse kersen- of aardbeienconfituur. Of geef versgeslingerde honing of artisanale advocaat cadeau. Wat het ook wordt: het gaat om pure verwennerij en wie houdt daar niet van?

Voor de liefhebber zijn er drie standaard geschenkboxen: een specifieke bierbox, een alcoholvrije box en een box met een gevarieerde mix. Uiteraard houdt niets je tegen om zelf aan te vullen met verse producten van Hoogstraatse producenten. Ze zien je zeer graag komen. Kijk voor inspiratie op www.oogststraten.be

4 resultaten
Sorteren op