Voor reservaties kan je terecht bij VisitHoogstraten, Toerisme Merksplas en Toerisme Baarle, al naargelang het onderdeel van je keuze plaatsvindt. Dit geldt vooral voor de onderdelen waarvoor je beroep doet op de begeleiding van een gids. Uiteraard kan je ook bij elke toeristische dienst terecht voor meer informatie, begeleiding of advies. We kijken uit naar je komst.

Reserveren

Algemeen geldt de regel dat je reserveert bij de dienst voor toerisme van de respectievelijke gemeente, tenzij
het anders wordt vermeld.

Neem contact op met VisitHoogstraten en we helpen je graag verder. Hoe vroeger je reserveert, hoe beter we aan je wensen kunnen voldoen. Voor de goede gang van zaken is het dus
wenselijk dat je minimum twee weken vooraf reserveert.

Kostprijs & betaling

  • Voor de meeste onderdelen geldt het basistarief van € 60 per gids voor een rondleiding van 2 uren. Elke afwijking hierop wordt per onderdeel vermeld.

  • Een groep bestaat uit max. 25 personen per gids. (tenzij anders vermeld) Grotere groepen worden opgesplitst en worden verdeeld onder het nodige aantal gidsen.

Alle onkosten worden op de dag zelf contant afgerekend.

Gidsen

Onze gidsen zijn niet de eersten de besten.


Het zijn allemaal mensen die hun hart verloren hebben aan deze streek en dat merk je meteen als je hen aan het werk hoort. Zij nemen je met kennis van zaken en met liefde voor het vak
mee op ontdekkingstocht doorheen de streek. Je krijgt steeds een gids die qua persoonlijkheid en aanpak het best bij jouw groep past

Wijzigingen en/of annuleren

Indien je uitstap wegens omstandigheden niet doorgaat of wijzigt (bv. het aantal gidsen), dan heb je de mogelijkheid om je reservatie kosteloos te annuleren of te wijzigen.

De termijn hiervoor is afhankelijk van de gemeente waar je reservatie loopt. In Hoogstraten betreft dit vijf werkdagen.
Als je later annuleert of wijzigt, dien je de volledige kosten (gidsen, koffiepauzes,…) te betalen.

Lees dus aandachtig je reservatieformulier.

Verantwoordelijkheid
De organisatie, noch de door hen aangeduide gidsen, kunnen verantwoordelijk worden gesteld voor gebeurlijke ongevallen of schade, berokkend aan de deelnemers of aan derden.