Concert: Ogen.sluit // Seraphine & Florejan

Dreef 42
2328 Hoogstraten
Route hier naartoe

Waar:
Bij De Paters
Wanneer:
ZO 29/10/23 15u
Prijs:
€15,00 // €3,00
Categorie:
Concert
Tickets:

Een ligconcert, om te verdwalen in de stilte tussen de noten.
Unieke combinatie met een stiltewandeling!

Het eerste concert is uitverkocht!
Gelukkig spelen Seraphine en Florejan graag een tweede concert om 17u.
Wees er snel bij, de tickets vliegen de deur uit!

Beleef een gedeelde ervaring tussen droom en concert, met Seraphine & Florejan op cello, harp en piano: laat je meevoeren op de poëtische composities van Florejan, en hun interpretaties van klassieke en minimalistische muziek, met name van J.S.Bach en Arvo Pärt.

Bezinnen, ontspannen, wegdromen en genieten: deze klankervaring laat je de vele dagelijkse prikkels even vergeten en brengt je in een diepe innerlijke rust. ​Verhalen vertellen door de universele taal van muziek, dat is wat deze muzikanten jullie willen bieden.

Voorafgaand kan je deelnemen aan een unieke stiltewandeling, georganiseerd door Natuurpunt Markvallei.

open al je zintuigen

Wanneer je in stilte de natuur ervaart, merk je dat al je zintuigen op scherp gaan staan. En ook in muziek speelt stilte een essentiële rol. Kom je dit ook ervaren in deze bijzondere en unieke combinatie? Eerst een gegidste stiltewandeling, vertrekkende vanuit het klooster van Meersel-Dreef naar een nog geheim natuurgebiedje van Natuurpunt Markvallei, aansluitend geniet je verder tijdens een ligconcert.

praktisch

Deze stiltewandeling van ongeveer 6km wordt begeleid door een stiltegids en duurt anderhalf uur, zodat er veel tijd is om stil te staan - letterlijk en figuurlijk.

Voor de stiltewandeling verzamelen we om 12u aan De Zevenster, Meersel-Dreef. Van daaruit vertrekt het vervoer naar het startpunt van de wandeling.

Langzaam wandelen we terug naar Meersel-Dreef, waar we op tijd voor het concert weer aankomen. Zo ben je helemaal in de juiste gemoedstoestand voor dit unieke concert.

Je ontvangt nadat je tickets heb gekocht voor het concert een e-mail i.v.m. de stiltewandeling.

Ook bij het tweede concert organiseert Natuurpunt een stiltewandeling, zij het een aangepaste.

enkel het concert?

Kom je liever enkel naar het concert luisteren? Ook dat kan natuurlijk. Daarvoor verzamelen we om 15u in café De Zevenster, Bij de Paters, Meersel-Dreef. Samen verplaatsen we ons naar de effectieve locatie.

Het concert speelt binnen, bij het binnenkomen doe je je schoenen en jas uit.

Wij zorgen voor een rustige en serene omgeving. Breng zelf zeker je eigen matje, deken en eventueel een kussen mee voor je eigen comfort.