Keith woont in Washington DC en werkt als floral designer en lesgever. 39 jaar lang werkte hij in de verkoop en in de evenementenwereld, ondertussen gaf hij ook workshops en demonstraties.

Momenteel geeft hij les aan het EMC, een educatief platform dat floral designers helpt om hun bloemstylingskills te verbeteren dankzij een gedreven, geëngageerd en gepassioneerd team.

Hij behaalde de Internationale Master Florist Erkenning in 2022. Daarbovenop is hij gecertificeerd lesgever voor de Sogetsu School of Ikebana.

Keith heeft een passie voor grootschalige werken. Hij was in 2022 al één van de ontwerpers van Hoogstraten in groenten & bloemen en hij werkte ook al mee aan de Gentse Floraliën.

Creatievelingen nemen vaak te weinig tijd om even terug te blikken en te kijken waar ze staan, wat werkt of wat net niet. Door met Tom samen te werken, kreeg ik hier meer duidelijkheid in. Ik kon scherpere doelen stellen, die nauw aansluiten bij mijn creatieve zelf. Deze kennis neem ik dagdagelijks mee om mijn creativiteit steeds beter te ontplooien.