Blijf slapen! Om ten volle van de Hoogstraatse troeven te kunnen genieten, trek je liefst enkele dagen uit. Hoogstraten biedt verschillende overnachtingsmogelijkheden. Een actieve vakantieboerderij met het hele gezin, een nagelnieuw hotel in het bruisende stadscentrum, pittoreske B&B's in een zalig rustig groene omgeving of paalkamperen middenin Unesco Werelderfgoed? In Hoogstraten kan het allemaal. Wat je ook kiest, de Hoogstraatse logeeradressen leggen je graag in de watten.

B&B Mjeels Pierke is een mooie, propere B&B met zeer gastvrije, sympathieke eigenaars. Rustig en centraal gelegen op de grens van België met Nederland. Veel fiets- en wandelmogelijkheden. De kamers zijn ruim en mooi ingericht. Het ontbijt van lekker en uitgebreid. Een aanrader!

Sandra uit Nederland

Kamperen in Hoogstraten Kamperen in Hoogstraten

6 x logeren in Hoogstraten

Of je nu op zoek bent naar een klassiek hotel, naar een supergezellige bed & breakfast waar de gastheer- en vrouw je extra verwennen of naar een ervaring waar de kinderen nog lang over zullen praten, dan ben je in Hoogstraten steeds aan het goede adres.

Maar ook voor een hele bende of voor jouw camper heeft Hoogstraten dat leuke adresje.

De Hoogstraatse gastvrijheid krijg je er gratis bovenop.

Vakantiewoning De Spreekkamer is een mooi gerenoveerde dokterswoning met veel authentieke elementen. Veel ruimte binnen en buiten. Goed uitgeruste keuken en spelmateriaal voor de kinderen. Enorm genoten met alle gezinnen; Zalig om de vogels te horen fluiten in de hangmat achteraan in de tuin.

Miranda uit Mechelen

B&B Bergenhof is een fantastische B&B die gelegen is in een rustige omgeving. Gastvrouw- en heer staan altijd voor je klaar met goede tips en voorzien je van alle comfort. Heerlijke kamers die landelijk zijn ingericht en met smaak. Fantastisch ontbijt met diverse streekproducten.

Familie De Jong uit Nederland

Uitstekende infrastructuur en eten. Maar vooral de hartverwarmende gastvrijheid van gastvrouw Kathy kroont B&B Toast tot een ware belevenis. Deze charmante dame fladdert en walst door haar etablissement gedragen op haar aanstekelijke enthousiasme. Je kan niet anders dan goedgeluimd de dag aanvangen na een passage in Toast in Hoogstraten.

Bart uit Brugge