Na een ellendige regenperiode, komen eindelijk pittige vriestemperaturen in het zicht. Dus: ijsberen aller landen: verenigt u!

Maar.... 't Is niet voor iedereen: enkel zij die zich niet laten afschrikken door wat kippenvel, enkel zij die niet verlegen zijn om de feestkilo's en dat kleine beetje 'wintervet' te tonen en enkel zij die onder luid gejuich van de omstaanders en zelf enthousiast brullend 'KOMAAAAAN, GAAAAAAN' op blote voeten de zwemvijver induiken, dat zijn ze! Dat zijn de ijsberen die we zoeken. Als je op maandag wil uitpakken bij je collega's aan het koffieapparaat of je vrienden wil imponeren op school, dan is dit je kans. Doe eens zot: Duik gewoon mee!

Brrrrrr.... KKKKKoud!

Op zondag 4 februari krijg je de kans om je van je stoerste kant te laten zien. Traditioneel zet je het nieuwe jaar bij recreatiedomein De Mosten op een originele manier in. Haal je gekste (en warmste) verkleedoutfit uit de kast en duik het water in. Het wordt niet alleen lekker fris, ultragezellig en klappertandend uitdagend, maar je steunt tegelijkertijd ook het goede doel. Nog een extra reden om niet langs de kant te blijven staan.

Achteraf geniet je van een deugddoend warm drankje en je hebt het gevoel dat je de hele wereld aankan! Duik gewoon mee!

#zijdezot? Verkleed de zwemvijver van De Mosten induiken? In de winter? Terwijl het misschien amper 2 graden is? Awel, ja! Ik duik gewoon mee!

A.S., medewerker stad Hoogstraten die anoniem wenst te blijven.

Duik gewoon mee!

  • Inschrijven is noodzakelijk en kan tot en met 31 januari
  • Door in te schrijven steun je 'Save the Children'
  • Ontvangst vanaf 12 uur, opwarming om 13 uur en duik om 13.30 uur
  • Kom verkleed en maak kans op mooie prijzen