Leeftijd: 35 lentes jong

Woonplaats: Ik woon sinds 2013 in Hoogstraten, Meterkensstraat en al 13j als leerkracht aan de slag op het ASO Spijker en de ondernemers in Hoogstraten kennen mij als de creatieveling achter w4-studio. Ik ben getrouwd met Melissa Cillen, leerkracht op het Klein Seminarie en samen hebben we een zoontje Wolf, 3 jaar en een prachtige dochter Jozien. 

#trotsophoogstraten: Ik ben trots op Hoogstraten omdat ik er kan zijn wie ik wil zijn. Zo cliché, maar niets is minder waar. Mijn sociaal ei kan ik zeker kwijt in de gebuurtewerking als bestuurslid van het actieve gebuurt ‘den Buizelhoek’. Tot rust komen is geen enkel probleem tussen de bossen en velden. Sportief ben ik op de rustige loop-, fiets- en wandelpaden in groot Hoogstraten, bourgondisch leven kan op de meest fantastische terrasjes in Hoogstraten en mijn creativiteit wordt door menig ondernemer in Hoogstraten opgepikt. Wat een fantastische dingen heb ik met hen al gedaan en beleefd. 

Hoogstraten is een bruisende stad waarbij zowel cultuur, culinair, avontuur, natuur en mooiheid netjes samen gaan. Met verschillende winkels, een recreatiedomein, veel horeca, groen, pracht & praal is Hoogstraten een zeer interessante grensstad. Ik ben fan en zal de stad enkel maar de rug toe draaien om in Italië of Portugal te gaan wonen.

Het instagramverhaal van Arne vind je hier of hier.