Taeymans Coffee is in Hoogstraten en omgeving al jaren een bekend begrip. Na enkele omzwervingen in de streek, heeft Taeymans Coffee zich in 2021 definitief in Hoogstraten gevestigd. En hoe! Sinds april 2021 is Hoogstraten een heuse koffiebranderij rijker: Taeymans Coffee Roasters. In het nieuwe pand in Minderhout is er ook plaats voor een showroom en een winkel. Een ideale omgeving waar je de kunst van het koffiebranden kunt ervaren, zien én proeven. Je bent welkom in de koffiebranderij waar Jurgen Taeymans, de zaakvoerder, je meeneemt naar de wereld van het ‘zwarte goud’ en waar hij je laat kennismaken met het eeuwenoude ambacht dat zich honderden jaren later verheven heeft tot ware kunst. Want zeg nu zelf: wat is er beter dan dat perfect geserveerde, heerlijk geurende kopje koffie om je dag mee te starten?

Jurgen brandt er zelf zijn eigen koffiesoorten. Momenteel zijn er dat drie: premium espresso, dark roasted en Fair Trade. Hij werkt met zeven verschillende koffiebonen uit Zuid- en Centraal-Amerika, Indonesië en een klein beetje uit Ethiopië. Maar Jurgen – creatieve duizendpoot – gaat ondertussen verder op zoek naar nieuwe soorten. Koffie met kaneel? Of koffie op jouw persoonlijke smaak afgestemd? Alles kan, eens de meester aan het werk is, zijn de mogelijkheden oneindig…

Sinds de zomer van 2021 ontvangt Taeymans Coffee jouw groep graag voor een rondleiding of workshop op maat. Neem alvast contact op met Visit Hoogstraten voor meer informatie.

Taeymans koffie Foto: Mats Palinckx

Praktisch

  • Reserveren: Taeymans Coffee Roasters of 03 376 71 00
  • Duur: 2 uur
  • Prijs: € 10 p.p. zonder degustatie – € 13,5 p.p. met degustatie en huisgemaakte appeltaart
  • Vanaf 15 personen tot 30 personen.
  • Bezoek mogelijk van dinsdag t/m zaterdag