Mangerie ’t Cruydt

Heilig Bloedlaan 259
2320 Hoogstraten
Route hier naartoe

Wanneer je Mangerie ’t Cruydt binnenwandelt, word je ondergedompeld in een gezellig en huiselijk decor. Dit restaurant in Hoogstraten is het levenswerk van Barry Smeekens, chef en zaakvoerder van deze culinaire parel.

Al sinds 2010 gaat hij elke dag opnieuw voor kwaliteit met een persoonlijke toets om zijn klanten het beste van het beste te serveren. Alle producten die aangeboden worden in dit gezellige huiskamerrestaurant zijn dagvers. De unieke beleving komt bovendien nog meer naar boven door het prachtige negentiende-eeuws pand en de huiselijke sfeer waarin je ontvangen wordt. Hier schuif je mee aan tafel voor tongstrelende gerechten met een heerlijk glas wijn.

De keuken van dit huiskamerrestaurant is Frans-Belgisch georiënteerd met de nadruk op het gebruik van heerlijke seizoensgebonden producten. Denk maar aan lekkere asperges in de lente en heerlijke stukken wild in de winter. Daarnaast kennen de gerechten invloeden van buitenaf (Italiaans en Oosters) om jouw culinaire beleving helemaal top te maken.

Mangerie ’t Cruydt bied je zowel een plek voor een lekker kopje koffie met huisbereid gebak als voor een uitgebreide lunch. Ook wanneer je zin hebt om te dineren, kan je hier terecht. In de zomer kan je genieten op het buitenterras, gelegen in een rustige omgeving en omringd door een prachtige tuin. De gastvrijheid en de bijzondere locatie maken jouw bezoek aan dit restaurant dan ook onvergetelijk.