Het seizoen van de Culinaire Fietsroutes in De Grensvallei is weer afgelopen. VisitHoogstaten kijkt tevreden terug op de editie van 2023. Hoewel de zomer eerder nat startte, was er in augustus en zeker in september toch heel wat zon met heerlijke zomerdagen. We mochten dan ook een 650 tal culinaire trappers in Hoogstraten en de Grensvallei verwelkomen.

Culinaire fietsroute 2021

Kom culinair fietsen!

Fietsers met een voorliefde voor lekker eten kunnen in de Grensvallei letterlijk en figuurlijk genieten van het beste van twee werelden. Merksplas, Baarle-Hertog, Baarle-Nassau en Hoogstraten verwennen je graag met hun smakelijkste troeven.

Via deze twee culinaire fietsroutes stop je bij de lekkerste adresjes van de Grensvallei. De eerste route vertrekt in enclavegemeente Baarle-Nassau. Neem je de tweede route? Dan vertrek je in Hoogstraten.

Via knooppunten fiets je van het ene gerecht naar het andere, telkens in een andere zaak op de fietsroute. Als kers op de taart passeer je onderweg magnifieke landschappen. Grenzeloos genieten dus!

De Culinaire Routes gaan even in winterslaap. Vanaf mei 2024 staat de Grensvallei opnieuw voor je klaar om je culinair te verwennen.