Wil je er op uit trekken, maar zitten de weergoden even niet mee? Geen zorgen, ook op een druilerige dag valt er in Hoogstraten genoeg te beleven! Hieronder vind je enkele tips voor voor een regenachtige dag.

Stedelijk Museum Hoogstraten

Stedelijk museum

In de huizen 9-11 van het Begijnhof vind je het Stedelijk Museum Hoogstraten. Dit 'erkend museum' brengt je de Hoogstraatse verhalen vanaf de prehistorie tot nu. Jaarlijks organiseert het museum vier tentoonstellingen telkens met Hoogstraten als uitgangspunt.

GC Hoogstraten

Genieten van cultuur dichtbij huis? Dat kan bij GC Hoogstraten! Geniet van een avondje ontspannende comedy of laat je meeslepen tijdens een van de vele theatervoorstellingen. Ontdek hier alles over de programmering van het theaterseizoen 2021.

P. Wuyts

Shoppen

Hoogstraten mag dan wel een klein stadje zijn, toch vind je er een gezellig en ondernemend winkelcentrum. De Vrijheid, de drukbezochte winkelstraat, loopt als een bruisende slagader door het centrum. Van kleine verrassende winkeltjes tot en met exclusieve speciaalzaken: je treft het bij ons allemaal. Ontdek hier het aanbod.

Culinair genieten

Hoogstraten is dé ideale bestemming voor bourgondische genieters. Onze streekproducten staan wereldwijd bekend voor passie, kwaliteit en vakmanschap. Zin om je op culinair vlak in de watten te laten leggen? Dan ben je in Hoogstraten aan het juiste adres. Proef en geniet!