Heb je ze al gezien? Onze gloednieuwe handgemaakte Hoogstraatse aardbeipopje-sleutelhangers zijn er. Handgemaakt? Inderdaad. Letter per letter, stipje per stipje met de hand geschilderd. Hoogstraats? Inderdaad. Gemaakt door Veerle Michielsen van Studio POP. Reden te meer om eens langs te gaan bij Veerle, een jonge Hoogstraatse ondernemer die met plezier de uitdaging aanging om een Hoogstraatse sleutelhanger te ontwerpen.

Stel jezelf kort even voor?

Ik ben Veerle Michielsen, ik ben 38 jaar en ik woon al heel mijn leven in Hoogstraten.

Kan je studio POP ook even voorstellen? Wat doe je? Hoe ben je daartoe gekomen? Wie zijn je klanten?

Ik ben al heel mijn leven creatief bezig. Van naaien, taarten bakken tot zelf traktaties maken als de kinderen verjaren. Zo begon ook Studio POP. Ik maakte enkele popjes voor onszelf. Al snel vroeg mijn moeder om een gepersonaliseerd paar te maken voor een gouden bruiloft. En zo waren we vertrokken.

Studio Pop maakt gepersonaliseerde kadootjes voor allerlei verschillende doeleinden. Verjaardag, geboorte, huwelijk, samenwonen, personeelskadootjes,… Maar ook vaak bij een overlijden vragen mensen naar een uniek popje van hun dierbare die overleden is. Ik maak popjes meestal na van foto’s. Belangrijk is dat haar, brillen, baarden,… allemaal nagemaakt worden. Soms ontwerp ik de kledij zelf naar de gewenste kleuren (bv wat leuk past in het interieur). Maar vaak maak ik ook de kledij volledig na, bv. van een mooie familiefoto, communie, huwelijk,… Ook met feestdagen als Pasen, Sinterklaas en Kerstmis zijn er speciale setjes die met de hand geschilderd worden.

Hoe kunnen mensen je product kopen? Waar vinden ze je gegevens?

Onze producten zijn te vinden op de Facebook of Instagram pagina van Studio POP. Een berichtje via die pagina’s en je krijgt alle gewenste info! Voor mensen zonder social media is er natuurlijk ook een mailadres beschikbaar ([email protected]).

Wat zijn als rasecht Hoogstratenaar jouw favoriete plekjes in Hoogstraten?

Mijn favoriete plekjes zijn de rustigere plekjes in Hoogstraten. Het fietspad langs de Mark is heerlijk om te fietsen, wandelen, of picknicken. Maar ook de gezellige terrasjes en restaurantjes in Hoogstraten kan ik wel appreciëren.

Waarom woon je graag in Hoogstraten?

We wonen in een gezellige, jonge buurt. En er is geregeld iets te beleven in Hoogstraten. Vooral de evenementen wanneer het centrum autovrij is, zijn extra leuk. Een stadje met een dorps gevoel dus. Je kan er heel makkelijk de rust opzoeken, maar net zo goed de drukte als je daar zin in hebt.

Wil je graag een Hoogstraats popje kopen? Rep je naar VisitHoogstraten want de voorraad is beperkt. Ook via onze webshop zijn ze beschikbaar.