Nog op zoek naar een origineel Hoogstraats cadeau? Bij VisitHoogstraten is er keuze genoeg: van een heerlijke geschenkbox met verse producten van Hoogstraatse streekproducenten, tot leuke Hoogstraatse gadgets voor de die-hard 'Hoogstraten-o-fiel'. Scroll zeker door deze 5 originele cadeautips of neem een kijkje op de webshop. Of tot snel bij VisitHoogstraten!

Aardbeisleutelhanger

Handgemaakt, minutieus beschilderd en superleuk! Het Hoogstraatse Studio Pop maakt handgeschilderde poppetjes voor allerlei gelegenheden. Speciaal voor Hoogstraten maakte ze deze aardbeipoppetjes die bestaan in 3 verschillende versies. Ideaal voor onder de kerstboom!

Hoogstraten City Map

NIEUW!! Hang Hoogstraten in je woonkamer. Deze unieke City Map is vanaf nu in beperkte oplage beschikbaar bij VisitHoogstraten. Voor het formaat kan je kiezen tussen A1 of A2 maar wees er snel bij! Op=Op. Trots op Hoogstraten? Dan moet je deze hebben! Bestellen kan online via de webshop of in het kantoor van VisitHoogstraten.

City Map

Hoogstraatse cadeaubon

Koop lokaal! Met de Hoogstraatse cadeaubon kan je terecht bij meer dan 110 geregistreerde Hoogstraatse handelaars & horecazaken. Je moet hem niet in één keer besteden, de cadeaubon is twee jaar geldig en met het handige bankkaartformaat past hij prima in je portefeuille. Geen tijd om de kaart te komen kopen bij VisitHoogstraten? Geen nood, je kan de bonnen ook online bestellen.

Hoogstraats wandel- en fietsplezier

Hoogstraten is het walhalla voor wandelaars en fietsers. Of je nu op zoek bent naar lange dagtochten in de prachtige natuur of een namiddagvullende wandeling met vrienden of familie, in Hoogstraten is er voor ieder wat wils. Een greep uit het assortiment:

Foto: Liesbeth Dierckx

Nog inspiratie nodig?