Wie zomer zegt, zegt zomerbar. Ook in Hoogstraten zijn er verschillende gelegenheidsterrassen waar ‘gezellig samenzijn’ naar een hoger niveau wordt getild. De lichtslingers hangen, de kussen liggen klaar op de houten paletten en de lokale cocktails worden geshaket. Welkom in Hoogstraten! 

Chill Mill Hoogstraten

De bakermat van de zomerbar in Hoogstraten. Idyllisch gelegen naast de Laermolen, gesmaakt omwille van het lokale aanbod en populair dankzij de muzikale gastoptredens.

Ook deze zomer staat Zomerbar Chill Mill er als nooit tevoren. Laat je verwennen van vrijdag 23 juni tot en met zondag 23 juli. Woensdag, donderdag en vrijdag ben je welkom vanaf 16 uur, op zaterdag en zondag kan je vanaf 13 uur komen chillen.

Op 28, 29 en 30 juli vindt het Chill Mill Festival plaats. Grote namen zoals Metejoor, Pommelien, de Ketnetband, Viktor Verhulst & Kobe Ilsen gecombineerd met lokale helden DJ Broekie & DJ Phil komen een feestje bouwen. Jij vast ook!

Graanbar Meerle

Zak af naar Leembeek in het centrum van Meerle waar een groene, malse weide wordt omgetoverd tot een hippe zomerbar. Middenin een graancirkel geniet je vanaf 26 juli drie weken lang van de zomer. Het is een verrassende locatie om af te spreken met vrienden, om even de dagdagelijkse sleur achter je te laten en om je te laten overweldigen door zinderende ‘summervibes’.

De Graanbar is open vanaf 26 juli t/m 20 augustus, telkens op woensdag tot en met zondag

Goodlife Cablepark

Goodlife Cablepark dompelt je dankzij zijn unieke locatie op recreatiedomein De Mosten onmiddellijk onder in een sportieve strandsfeer. Je kan er leren wakeboarden of waterskiën onder begeleiding van getrainde monitoren die je op een leuke manier de nodige tips geven om snel op het water te kunnen staan. Niet zo avontuurlijk? In de strandbar kan je ook gewoon genieten van de tricks op het water bij een drankje. Want... Life's better at the lake!

Beleef Hoogstraten

Niet alleen aan de verschillende zomerbars kan je genieten van een verfrissend streekbier, een lokale gin of een heerlijk geurende koffie. Ook op de talrijke terrassen in het bruisende stadscentrum en daarbuiten is het heel de zomer feest. Van Meersel-Dreef tot Meer, van Wortel tot Meerle, allemaal staan ze paraat om je een fantastische zomervakantie te bezorgen. Of het nu is voor een snelle hap, een culinair 5-gangenmenu of gewoon een welverdiende traktatie na de fietstocht, Hoogstraten heeft het allemaal. Laat je verleiden!