Wegens succes verlengd! Na de zomerse pop-up periode werd beslist om De Markt te verlengen tot 17 december. Dus ook op die druilerige herfstdag in het najaar kan je op vrijdag je weekend lekker ontspannen inzetten!

De Markt combineert de traditionele boerenmarkt met dat zalige aperitiefmoment op vrijdagnamiddag. Elke vrijdag vanaf 15 uur worden de serres van de tuinbouwschool VITO omgetoverd tot dé Hoogstraatse ontmoetingsplek.

Je komt er samen met je vrienden om energie te tanken voor het weekend, de kinderen raken er alvast wat energie kwijt in de voorziene animatie terwijl jij heerlijk ontspant om die drukke werkweek van je af te schudden. En vergeet dus even de ratrace, want op de Markt doe jij gelijk alle inkopen voor het weekend. En hoe! Lekker, duurzaam en lokaal zijn de sleutelwoorden waardoor de gepassioneerde Hoogstraatse producenten zich laten leiden. De Hoogstraatse lokale producenten blijven vernieuwen, spelen in op hedendaagse trends, werken dag en nacht om hun kennis en vakmanschap op de best mogelijk manier te laten renderen en ze hebben passie. Heel veel passie. Ze worden gedreven door goesting, door de drang om zich te onderscheiden en door hun liefde voor Hoogstraten. Het zijn stuk voor stuk ambassadeurs die van Hoogstraten een sterk merk maken. En dat proef je bij elke hap en elke slok. De smaak van Hoogstraten moet je ervaren, die laat zich niet in woorden vatten. 

Waar? Elke vrijdag vanaf 15 uur in VITO Hoogstraten, Hemelrijksestraat 7, Hoogstraten