Culinaire Fietsroutes

54 km

Vertrekpunt

Vrijheid 149
2320 Hoogstraten
Route hier naartoe

Bezienswaardigheden onderweg

Begijnhof, Sint-Katharinakerk, Wortel-Kolonie, Stadhuis

Vanaf donderdag 2 mei 2024 staat culinair fietsen opnieuw op het programma van VisitHoogstraten.

De gekende succesformule blijft ongewijzigd, maar uiteraard biedt de Culinaire Fietsroute nieuwe horecazaken, een nieuwe route en nieuwe plaatsen om te ontdekken. Onderweg geniet je niet alleen van de mooiste plekjes die de Hoogstraatse omgeving te bieden heeft, maar je schuift ook aan voor een smakelijk viergangenmenu.

Twee routes, dubbel fietsplezier!

Route Hoogstraten | Merksplas | Ulicoten | Hoogstraten

In Hoogstraten start je de route feestelijk met een aperitief bij Bistrobar De Jachthoorn. Onderweg fiets je door prachtige landschappen, heerlijke vergezichten en groene bossen. Vervolgens word je het voorgerecht geserveerd in Colonie 7 en het hoofdgerecht in De Kneut in Ulicoten. Het dessert - opnieuw in (Oud) Hoogstra(e)ten - maakt het helemaal af.

Omgekeerd evenredig!

Route Baarle-Hertog | Merksplas | Hoogstraten | Baarle-Nassau

Een zoete starter of fris aperitief bij Brownies & DownieS in Baarle-Hertog trapt deze route in gang. Je vervolgt de route naar Merksplas voor het voorgerecht bij Colonie 7 in Merksplas en in Hoogstraten ontvangt Het Knechtjeshuis je voor het hoofdgerecht. Daarna zet je opnieuw koers naar Baarle-Nassau om in Den Engel - met een lekker dessert - af te sluiten.

Voor meer informatie van deze route neem je contact op met Toerisme Baarle-Hertog-Nassau op het nummer +31 (0)13 507 99 21.

Hapjes Jachthoorn

De Culinaire Fietsroute loopt vanaf donderdag 2 mei t/m zondag 29 september, telkens op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.
Vooraf – uiterlijk 3 dagen – reserveren bij VisitHoogstraten is noodzakelijk. Dit kan ter plaatse aan de onthaalbalie of via onze contactgegevens. Eenvoudig betalen kan dan via de webshop.

Geef je de culinaire route liever cadeau? 

Dat kan: VisitHoogstraten verkoopt een Hoogstraatse cadeaubon voor de Culinaire Fietsroute.
De ontvanger maakt later zelf een reservatie op een dag naar keuze.